a big welcome to...
我的世界
bonjour

你好. 15 | MY | DKS

meseji


credits
some appreciation.

Template: Elle (blog)
Inspiration: balloon.s
Fonts: toomunch
Icons: hespify.co
Others: colour codes





06. oh history project (June 19, 2016 / 12:25 AM)

assalamualaikum. sepatutnya aku buat lawat tapak harini. disebabkan aku demam.... tambahan pula aku terkena cirit birit, jadi aku batalkan niat aku pergi ke sana. sangat mengecewakan. memandangkan tema kerja kursus tahun ni ada kaitan dengan bangunan bersejarah, jadi aku buat keputusan nak pilih Lau King Howe Hospital Memorial Museum. 

dalam keadaan aku kesempitan masa ni pun sempat nak blogging. aku taknak buang masa dengan media social lain ja. atleast aku dapat luahkan sikit isi hati aku. sebenarnya aku tengah bingung sebab tak tau macam mana dapat sumber lain lagi. nak harapkan kawan, kawan makan padi. aku rasa Allah nak bagi aku 'message' dari kedemaman aku ni. takpa, sis redho.