a big welcome to...
我的世界
bonjour

你好. 15 | MY | DKS

meseji


credits
some appreciation.

Template: Elle (blog)
Inspiration: balloon.s
Fonts: toomunch
Icons: hespify.co
Others: colour codes





02. kenapa (December 12, 2015 / 9:31 AM)

assalamualaikum. hampir 4 bulan aku tak jenguk blog ni. berhabuk gila. punyalah rindu nak meluahkan perasaan kat korang. sejak akhir tahun ni, aku banyak hadap exam. tu lah pasal aku tak berapa online sangat bulan-bulan yang lepas. alhamdulillah, dengan usaha aku yang tak berapa gigih ni, dapat jugak naik kelas :)) itupun banyak challenger nanti. macam mana lah aku nak lawan dengan orang bijak pandai ni. aku ni pun bukannya pandai sangat. dapat markah pun cukup makan ja. 

masa cuti ni aku tak pergi mana-mana. mak ayah semua sibuk dengan kerja. kesian pulak aku tengok dorang. dan sekarang aku ni pun taktau nak cakap pasal apa.