a big welcome to...
我的世界
bonjour

你好. 15 | MY | DKS

meseji


credits
some appreciation.

Template: Elle (blog)
Inspiration: balloon.s
Fonts: toomunch
Icons: hespify.co
Others: colour codes





01. sukan (August 29, 2015 / 3:28 PM)

assalamualaikum. oh lama tak jumpa! rindu nak berblogging macam dulu. laptop aku rosak. and sekarang tengah pakai laptop mak. *buat muka tak malu*

minggu lepas, sekolah ada buat hari sukan. selalunya sekolah buat hari sukan awal tahun. tahun ni aku taktau kenapa dorang buat masa akhir tahun. kakak abang makcik pakcik upsr, pt3, spm ngan stpm pun tak lama lagi nak ujian.

dengan bangganya aku ada masuk acara! malang tidak berbau, kawan aku terambil alih acara aku. aku pun jadi simpanan. tapi aku tetap jugak datang latihan rumah sukan. yalahkan kawan yang terambil alih acara aku tu tadi sebenarnya jenis yang lembut macam sotong. //jujur// mana lah tau tiba2 jatuh sakit, aku jugak lah yang ganti sotong tu.

4 hari sebelum hari sukan start, aku dapat tahu yang hari sukan tahun ni ada kelainan sikit. selalunya sekolah campurkan laki perempuan sebab nak "memeriahkan" & menyeragamkan lagi perjalanan hari sukan sekolah. tahun ni, satu hari untuk perempuan bersukan dan keesokkannya baru lelaki.

first hari sukan, aku rasa free sangat (taklah sangat) sebab takda laki. taktau macam mana nak explain tapi memang free~ *nyanyi lagu beyonce - run the word* lol.

and guess what? rumah sukan aku yang menang. yeah~ aku dengar dari senior, dah 5 tahun berturut-turut rumah sukan ni menang. naik bulu roma aku sebab bangga.

hello mr cat! kesian pergi sana sini cari kasih sayang orang ramai.
tapikan mr cat, dari mana awak dapat celak tu?


p/s ; sorry tak banyak gambar. aku malu nak post gambar sendiri hari ni. HARI NI ja.